Vuosikokous

Hei!
tervetuloa Sukukansojen ystävät ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen.

Aika: la 30.3.2019 klo 14.00-16.00Paikka: M. A. Castrénin seura (Mariankatu 7 A, Helsinki, summeri alaovella, hissillä 5 krs.)

Kokouksen alussa on pientä tarjoilua ja Marija Launonena pitää esitelmän kenttätutkimuksesta Hanti-Mansiassa. Marija tekee maantieteen gradua hantien poronhoidosta Helsingin yliopistossa. Kokouksessa käymme läpi viime vuoden toimintaa ja valitsemme uuden hallituksen. Tälle vuodelle on tiedossa useita mielenkiintoisia hankkeita. Olemme saaneet rahoitusta yhteistyön käynnistämiseen obinugrilaisten kansalaisjärjestöjen kanssa, võron kielen verkkokurssin kehittämiseen ja udmurtinkielisten novellien suomennoksen julkaisutilaisuuteen sekä kirjailijavierailuun. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi niin vanhat kuin uudet toimijat! (Kokouksen yhteyshenkilö: Kirsi Hafeez, puh. 040-7155936)

Jos et ole vielä maksanut vuoden 2019 jäsenmaksuasi voit sen yhä maksaa. Jäsenmaksun suuruus on vähintään 10€ ja se maksetaan yhdistyksen tilille FI03 4055 1020 1746 23. Kirjoita viestikenttään "jäsenmaksu" sähköpostiosoitteesi viestikentässä. Lähetämme sinulle sähköpostilla vahvistuksen jäsenyydestä.

Kaikkien 30.3. mennessä jäsenmaksun maksaneiden kesken arvotaan Heinike Heinsoon vatjankielinen teos Suuri päive (2018). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Julkaisu on osa vatjan kielen elvytyshanketta, johon yhdistys on osallistunut vuosina 2017-2018. Vuonna 2018 hanketta rahoitti Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tervetuloa paikalle (ilmoita ajoissa jos haluat osallistua skypen välityksellä niin järjestetään tarvittava tekniikka)
Terveisin, Norman Langerak (pj.)Sukukansojen ystävät ry:n hallitus